fbpx

  Hvad er den bedste olie til et skærebræt i træ? Du behøver ikke dyre produkter, vi anbefaler et produkt du kan købe i langt de fleste supermarkeder.

  Olie til skærebræt i træ

  Hvis du har et skærebræt der trænger til lidt kærlighed og tænker hvilken olie er den bedste til et skærebræt i træ, så er du kommet til det rigtige sted. Et skærebræt i træ kan godt blive træt i udseendet hvis du bruger det dagligt. Det gælder især hvis du er flittig til at vaske det. Læs i øvrigt vores anbefaling sådan passer du på dit skærebræt.

  Det behøver ikke at blive avanceret

  Træ er ikke et avanceret materiale, så selvom det kan være lokkende at købe dyre specialfremstillede produkter så er det ikke nødvendigt. Faktisk så anbefaler vi faktisk et produkt du kan finde i køkkenet. Nemlig en ganske almindelig smagsneutral køkkenolie. Vi bruger selv vindruekerneolie. Hvis du ikke benytter en smagsneutral olie så kan skærebrættet blive harsk og smagen smitter af på maden du tilbereder. En ikke-smagsneutral olie kunne ekempelvis være en olivenolie.

  Påfør og tør af

  Påfør blot vindruekerneolien, lad den trække lidt ind i brættet og tør derefter af med en klud eller et stykke papir. Hvis du passer på dit skærebræt i træ så vil du have gavn af det i mange år fremover.